Contactinformatie

Aarzel niet om ons te contacteren aan de hand van onderstaande contactgegevens.

Molenstraat 56, 3960 Bree, België

Tel.: +32 (0) 89 86 69 39
Email: info@pollismolen.be


Openingsuren

Restaurant is open op:

Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdagavond en zondagmiddag voor onze familiebrunch.

Brasserie is open op

Woensdag - Zaterdag van 11u30 tot ... zondag van 10u00 tot ... De keuken is doorlopend open tot 20u30

Wij gaan er even tussenuit:
- van woensdag 6 t.e.m. vrijdag 8 augustus en
- van woensdag 20 t.e.m. vrijdag 22 augustus.

Jaarlijks verlof:
Van maandag 15 september t.e.m. donderdag 25 september.

In de kijker

After work

Door een geslaagde eerste editie van de after work. Organiseren wij een nieuwe editie op donderdag 11 september. Reserveer zeker jouw plaatsen om deel uit te maken van deze unieke ervaring.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde collega's.

Vakantiejobs: Wil je ons team komen versterken gedurdende vakantieperiode(s)? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Wij zoeken nog mensen voor in de keuken, zaal & afwas.

Kan je je vinden in bovenstaand profiel?
Neem dan zeker contact met ons op of kom jezelf even voorstellen.

Actie Het Belang Van Limburg

Heb jij een bon uit HBVL? Ruil deze in en ontvang 15% korting. Let wel deze is enkel geldig op woensdag, donderdag, vrijdag in de brasserie én het restaurant. Deze is dus niet geldig op zaterdag, zondag & feestdagen. Deze bon is geldig tot het einde van 2014.

Cadeau tip

Op zoek naar een leuke cadeautip of zoek je een prachtige locatie om uw volgend feest te organiseren? Maak even een afspraak en we zitten graag met u samen om de mogelijkheden te bespreken. Voor iedere gelegenheid bieden we u een aangepaste menu.

Bekijk hier onze mogelijkheden

Over Pollismolen

Gastronomisch genieten op een unieke locatie, met een rijke geschiedenis, dat is Restaurant “De Pollismolen”. In een oase van rust en groen kan u komen genieten van onze culinaire verwennerij.

Wim Doumen en Melanie Huyghe, beide afgestudeerd aan de hotelschool “Ter Duinen” in Koksijde (en vervolmaakt in gerenomeerde toprestaurants) namen midden 2009 de uitnodiging van de stad Bree aan, om van domein Pollismolen een unieke locatie te maken waar de woorden ‘voortreffelijkheid’ en ‘originaliteit’ synoniem zullen staan voor de keuken.

Naast gastronomisch komen tafelen bieden wij ook de mogelijkheid om trouw-, familie en andere feesten naar een hoger niveau te tillen. Wenst u ons restaurant, de brasserie of het domein af te huren voor een activiteit? Dan wij denken graag met u mee!

Hebben we uw smaakpapillen reeds kunnen prikkelen? Contacteer ons dan hier voor een regelmatige update van onze nieuwigheden.

Met vriendelijke groet,
Melanie en Wim