Menu van de chef

Onze chef haalt voor deze menu alles uit de kast om u culinair te verwennen. Hij laat zich inspireren door het verste van de markt, daardoor is de menu pas de dag zelf gekend. Twijfel niet en kom genieten!

  • Carpaccio ossenhaas
    met kreeft en fettakaas
  • Zeebaarsfilet**
    met Provençaalse ratatouille en tomatencoulis
  • Kalfshaas
    met seizoensgroenten, portsaus en gebakken kasteelaardappelen
  • Parfait van nougat
    met rood fruit

3 gangenmenu: € 38,50/pp
Vrijblijvend wijnarrangement + € 16

4 gangenmenu: € 48,50/pp
Vrijblijvend wijnarrangement + € 21

De menu van de chef wordt enkel geserveerd op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagavond van 18u tot 20u30. Deze menu's worden enkel per tafel geserveerd.

Wij houden rekening met uw voorkeuren, specifieke dieetwensen & allergieën. Deze kunnen doorgegegeven worden bij reservatie of bij aanvang van de menu.