Le Bistro

Wildsuggesties

Het wildseizoen is weer aangebroken! Geniet vanaf woensdag 16 oktober van de heerlijke wildsuggesties van onze chef.

Voorgerechten

  • Licht gebonden champignonsoep met croutons 6,50
  • Patrijs ½ met boterzachte zuurkool 16,50
  • Kroketje van fazant (2 stuks) met witloof en veenbessen 19,50 

Hoofdgerechten

  • Patrijs 1/1 met boterzachte zuurkool en champignonaardappelen 29,00
  • Fazantenfilet met witloof, knolselderpuree en veenbessensaus 35,00
  • Stoofpotje van hert “Bourguignon” met aardappelkroketten en krokante schorseneer 22,50
  • Hertenfilet met rode kool, appel, portsaus en aardappelrösti 35,00
  • Filet Pur met gebakken champignons, frisse pepersaus en frietjes 38,00

Desserten

  • Tarte tatin met huisgedraaide vanille-ijs 9,50
  • Kaneel sabayon met vanille-ijs 11,00