Le Bistro

Wildsuggesties

Het wildseizoen is weer aangebroken! Geniet vanaf woensdag 15 oktober van de heerlijke wildsuggesties van onze chef.

Voorgerechten

  • Licht gebonden champignonsoep met croutons 7,00
  • Carpaccio van hert met truffeldressing en walnoten 19,50
  • Patrijs ½ met boterzachte zuurkool 22,00
  • Kroketje van fazant met gebakken witloof 19,50 

Hoofdgerechten

  • Stoofpotje van hert “Bourguignon” met aardappelkroketten 26,00
  • In rode wijn gemarineerd varkenshaasje met gebakken champignons, natuursaus en aardappelrösti       27,00
  • Fazantenfilet met gebakken witloof, aardappelsoezen en veenbessensaus 35,00
  • Hertenfilet met savooikool en spekjes, stoofpeertje met veenbessen, aardappelrösti 40,00
  • Filet Pur met gebakken boschampignons, frisse pepersaus en frietjes 40,00

Desserten

  • Sabayon met vleugje kaneel 12,50
  • Trifle van tiramisu met speculoos  11,00